Новости

26/06/2017

Шановний Павло Глібович!

Керівництво ДП «ЗАО НДІРВ» та весь колектив підприємства уважно та з хвилюванням спостерігало за перебігом відкритого конкурсу на посаду Голови Державного космічного агентства України. І всі ми впевнені в тому, що повністю прозора форма проведення конкурсного відбору сприяла обранню достойної кандидатури на найвищу посаду державної служби в космічній галузі.

Весь колектив нашого підприємства щиро вітає Вас з перемогою у конкурсі та впевнені в тому, що багаторічний досвід здобутий під час роботи на посадах, які пов’язані з розробкою і створення нових зразків ракетно-космічної техніки, буде сприяти забезпеченню розвитку космічної галузі і зміцненню авторитету України в світі як космічної держави.

Також сподіваємось, що під час керівництва ввіреною Вам сферою управління, Ви, як фахівець найвищого рівня, який має заслужений авторитет і повагу, будете захисником інтересів космічної галузі України.

Колектив нашого підприємства, в свою чергу, висловлює впевненість в тому, що наша подальша співпраця буду тривалою і корисною.

З побажаннями успіху і творчих досягнень,
Колектив підприємства ДП «ЗАО НДІРВ»